• تماس  

رقص شیطان

06 اسفند 1397 توسط زهرا

از جاهايى كه خوش آيند شيطان است ، و بى اختيار مى رقصد و كف مى زند، هنگامى است كه زن با شوهر خود نزاع كند و سر و صدا راه بيندازد.
در گوشه گوشه خانه‌ها شيطانى كمين كرده و مراقب اوضاع و احوال زن و شوهر است كه چه وقت شوهر وارد خانه مى‌شود. تا پيش زن بيايد و كارهاى روزانه او را پيش چشمش زينت و بزرگ جلوه دهد و كارهاى شوهر را كوچك و بى‌ارزش .
لذا وقتى شوهر، خسته از كار روزانه ، به خانه باز مى‌گردد، با وسوسه‌هاى شيطان و رفتارهاى نادرست زن ؛ در حالى كه گرسنه و تشنه است ، در برابر پرخاش هاى زن و ايرادهايش از كوره در مى‌رود و بگو مگوها به قهر كردن از هم مى‌انجامد و گاهى هم به جدايى مى‌كشد. اين جا است كه شيطان خرسند و دو مؤمن از زندگى سرخورده مى‌شوند. او مى‌رقصد و اين دو به سوگ مى‌نشينند.
كف زدن و رقصيدن شياطين ادامه پيدا مى‌كند تا وقتى كه ميان آنها صلح و صفا برقرار شود. در اين هنگام شيطان عزادار مى شود و مى‌گويد: خدا نور چشم آن كس را ببرد كه نور چشم مرا برد.
در جاى خود گفته شد: شيطان با هر كس كه داخل خانه شود و به اهل خانه سلام نكند، همراه است . شيطانى كه اسمش ((داسم )) است او را همراهى مى كند و آن قدر وسوسه مى كند تا شر و فتنه ايجاد نمايد و اهل خانه را به جان هم اندازد آن‌گاه رقص و پاى كوبى مى‌كند.

__________________________________________________

منبع:نصیحت های شیطان،روح الله گایینی،مهدی شعبانی‌مهردانی،ص60-59

 8 نظر

خارهای گل شده و گل های خارشده

22 شهریور 1397 توسط زهرا

راهکار پیشنهادی برای مقابله با شرم و حیای کاذب در محبت کردن به فرزندان

یک‌بار قبل از رفتن فرزندتان به مدرسه،در یک کاغذ کوچک بنویسید:«دوستت دارم».این کاغذ را به او بدهید و بگوییدکه در مدرسه، باز کند و بخواند.

وقتی که از مدرسه آمد ،به روی او بخندید و بگویید:«چیزی که در کاغذ نوشته بودم ، حرف دلم بود».

فردا که خواست به مدرسه برود،به او بگویید:«حرفی را که دیروز در برگه نوشته بودم، فراموش نکن».

قبل از اینکه از مدرسه بیاید،روی یک برگه بنویسید:«دلم برات تنگ شده بود.خوش‌حالم که به خانه آمدی».

……………………………………………………………………………….

کتاب خارهای گل شده و گل های خار شده،ص74

 نظر دهید »

چیزی که کودکان باید به جای خوردن،زیر پاهایشان لگدمال کنند

04 اردیبهشت 1397 توسط زهرا

 

«در یک تحقیق علمی در کشور انگلستان، مشخص شده است که درصد عقیمی و ناباروری در کودکانی که به وفور، پفک مصرف می‌کنند بالاتر از سایر کودکان  است.

عکس پفک،تصویرپفک،تصویرپفک لگدمال شده

پفک حاوی تارترازین (به عنوان ماده قرمز و نارنجی رنگ) است که سبب اختلالات رفتاری، اضطراب، پرخاشگری، تندخویی و حالت‌های عصبی در اطفال شده و سرطان زا نیز می‌باشد. با توجه به آمار بالای مصرف پفک در ایران (روزانه به طور متوسط دو عدد) باید برای سلامتی نسل آینده شدیدا نگران بود[1]».

متأسفانه مردم ایران ضررهای این خوراکی را می‌دانند اما باز با تبلیغات سرمایه داران آن را در سبد غذایی خود قرار داده‌اند و از آن پرهیز نمی‌کنند.

_________________________________

[1] محمدمهدی، کریمی، مائده‌ی صالح، ص 105

 4 نظر

عوامل تکوین شخصیت:غذای سالم وارگانیک

17 مهر 1396 توسط زهرا

آیاوقت آن فرانرسیده است که سلامت غذایی مردم،درراس اولویت برنامه‌های مسئولین قرارگیرد؟!

چه عواملی سبب شدکه فرهنگ غذاهای غربی برکشورهای اسلامی چیرگی یافت؟این سیطره‌ی غذایی،مقدمه‌ی هژمونی فرهنگ پوچ‌گرایی و وانهادگی انسان برجامعه است.چه اهدافی پشت پرده‌ی تهدید سلامت وتبلیغات فریبنده‌ی غذاهای غربی نهفته است که قصد دارد نسل ماراپوچ،پوک وبی محتوا وناتوان درامورحیاتی وزیستی خودنماید؟

چه دلیلی وجودداردکه سوسیس وکالباس ازآلمان،همبرگر و پپسی و کولاا زآمریکا،ماکارونی و پیتزا ازایتالیا،چای،قندوشکر،آردسفیدونمک تصفیه شده ازانگلیس،هویت فرهنگ غذایی ما را موردتهاجم قراردهدوانواع شیرینی وشکلات وچیپس وپفک ونوشابه‌ها‌ی رنگی و گازدار،و کمپوت‌ها و کنسروها وساندیس‌‌ها و آب‌میوه‌ها‌ی مصنوعی درایجادبیماری‌ها واختلالات مختلف وانواع سرطان‌ها،معرکه‌آرای عرصه‌ی بهداشت و سلامت مردم می شوند؟

مکانیسم وهدف این نیات پلید،همان توسعه وترویج فرهنگ غربی،بی‌محتواکردن مغزها واندیشه‌ها واضمحلال هویت اسلامی وملی ما است.

درفرهنگ تغذیه‌ی درمانی طب اصیل ایرانی آمده است:«بگوچه می‌خوری تابگویم کیستی؟»ازغذاهای طیب وخوراکی‌های پاکیزه وحلال،لطف وعنایت وعمرپربرکت ونیکی در اندیشه وگفتار وعمل صالح برمی‌خیزد وازغذای ناپاک وحرام و شبهه‌ناک وخبائث،کژی وخشم و خشونت و بیماری،ناتوتنی و ضعف و جرم و جنایت،وسواس و وسوسه و صفرا و سودا و سرطان سرچشمه می گیرد؛ازاین رو«غذای تو، دوای تو و دوای تو،همان غذای توست».

منبع:فست‌فود(سم‌فودها)ونوشابه‌های ناگوارص7-6

 

 1 نظر

وقتی مقابل تلویزیون می نشینیم چه می شود؟

21 شهریور 1396 توسط زهرا

وقتی انسان مقابل تلویزیون می‌نشیند وتمام ذهن و فکر وحواس خود را مشغول آن می‌کند اینجاست که این رسانه هرچه را که صلاح بداند وبرای آن برنامه‌ریزی کرده است برافکار ما وارد می‌کند در نتیجه ما مجذوب اثرات فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و اقتصادی و تبلیغاتی آن می‌شویم یعنی آنکه ما در اصل در سر کلاس این رسانه نشسته‌ایم و او در حال درس دادن به ما است و جالب اینکه ما خود راموظف به قبول تبلیغات آن می‌کنیم بدون آنکه درباره‌ی اثرات ناشی از آن تفکر کنیم.یکی از مهمترین آفت‌های برنامه‌های این رسانه ،اعتیاد وعادت کردن به اوست. اگرچندروز تلویزیون ما خراب شودما باتوجه به عادت کردن به این وسیله دچار مشکل خواهیم شد.هم‌چنین از آسیب‌های عادت کردن به تلویزیون کم‌رنگ شدن عنصر خلاقیت در انسان‌ها می‌باشد ، در نتیجه انسان هرچه بیشتر معتاد به برنامه‌های تلویزیون گردد ازیک طرف خلاقیت در او کم‌رنگ و از طرف دیگر کنار گذاشتن آن مشکل تر خواهدشد.
یعنی اگر شما هرروز یک ساعت و همسر شما چهار ساعت تلویزیون می‌بینند قطعا آن که کمتر مشاهده می‌کند راحت‌تر می‌تواند آن را کنار بگذارد. روان‌شناسان می‌گویند بچه‌های دبستانی در روز یک ساعت و بچه‌های دبیرستانی دوساعت آماده دریافت اطلاعات مفید را دارند، حالا اگر این ساعت‌ها در اختیار رسانه قرار گیرد زمانی برای گرفتن اطلاعات مفید باقی نمی‌ماند.

_____________________________________

منبع:بشقاب های سمی،حسین امانلو،ص277-276

 نظر دهید »

دیگری را همراه بردن

01 فروردین 1396 توسط زهرا

پیامبر خدا صلی الله علیه و آله:هرگاه یکی از شما به غذایی دعوت شد،فرزند خود را به دنبال خود راه نیندازد؛که اگر چنین کند، مرتکب حرام شده و با نافرمانی ، وارد مهمانی شده است.1

دعائم الاسلام:پیامبر خدا صلی الله علیه و آله نهی فرمود از این که کسی، غیر خود را از غذایی که به آن دعوت شده است، بخوارانَد،مگر آن که به او اجازه ی این کار داده شود.2

مکارم الاخلاق:یکی از خانواده های مدینه ،غذایی درست کردندو پیامبر صلی الله علیه و آله و پنج تن از یارانش را دعوت نمودندوپیامبر صلی الله علیه و آله دعوتشان را پذیرفت.در بین  راه نفر ششمی به آن ها رسید و همراهشان شد.نزدیک منزل آن خانواده که رسیدند،پیامبر صلی الله علیه و آله به آن نفر ششم فرمود:«اینها تو را دعوت نکرده اند.پس بنشین تا آمدن تو را به آنها خبر بدهیم و برایت اجازه بگیریم».3

_____________________________________

1.الکافی،ج 6،ص 270،ح1

2.دعائم الاسلام،ج 2،ص 108،ح 349

3.مکارم الاخلاق،ج 1، ص60،ح54

منبع:فرهنگ نامه مهمانی،محمدی ری شهری،ص 110

 3 نظر

سیب‌زمینی‌های خطرناک

29 اسفند 1395 توسط زهرا

سیب زمینی سرخ شده و چیپس سالانه قربانی‌های زیادی می‌گیرند.

دانشمندان موفق به کشف ماده‌ی بسیار سمی به نام «آکریلامید» شده‌اند که به ویژه در سیب‌زمینی سرخ کرده و چیپس به وفور یافت می‌شود.آکریلامید یک ماده‌ی اسیدی سرطان زاست که هنگام سرخ کردن مواد کربوهیدراتی (که دارای ترکیبات کربن، اکسیژن و هیدروژن هستند) ایجاد می‌شود. اما مقدار آن در چیپس سیب‌زمینی بیشتر است.

عکس سیب‌زمینی.تصویرسیب‌زمینی سرخ‌شده

هنگام سرخ کردن یک کیلو چیپس سیب‌زمینی تا 3544 میکروگرم «آکریلامید» ایجاد می‌شود. اما هنگام آب پز کردن مواد غذایی، این اسید سرطان زا تولید نمی‌شود که خطر مرگ دارد و با تضعیف سیستم ایمنی بدن خطر بیماری عفونی و سرطانی را افزایش داده و اختلال در هوشیاری و تغییرات رفتاری ایجاد می‌کند.عوارض عصبی این سم شامل اختلال در هوشیاری، ضعف، تحریک‌پذیری و تغییرات رفتاری است. اختلالات باروری هم چون تغییر در رفتارهای جنسی، ناباروری و سقط، تحریک و قرمزی پوست و هم چنین قرمزی چشم‌ها و عفوت‌های چشمی از دیگر عوارض آکریلامید است.[1]
___________________________________

[1] محمد، دریایی، فست‌فودها و نوشابه‌های ناگوار، صص95-93

 

 

 

 2 نظر

استفاده ی علمی از ماهواره!

27 اسفند 1395 توسط زهرا

برخی ادعا می‌کنند کاربردهای علمی مثل برنامه‌های پزشکی، مستند حیات وحش، نظریه‌پردازی و غیره…موجب رجوع و گرایش به ماهواره است.
در پاسخ باید گفت:اولا، مگر یک شخص چقدر اشباع‌شدگی علمی پیدا کرده که کتب علمی ، اینترنت و سایر منابع علمی جواب‌گوی نیاز‌های علمی او نبوده که به سمت ماهواره رفته؟ثانیا، در صورت صحت فرض پیشین، آیا می‌توان از سایر آسیب‌های ماهواره مصون مانده و فقط استفاده‌ی علمی کرد؟ ثالثا، هیچوقت گوش کردن و تماشای برنامه‌های علمی نمی‌تواند مثل مطالعه و تحقیق اثرگذار و نتیجه‌بخش باشد.بهترین راه افزایش قدرت علمی، مطالعه و تحقیق است نه گوش کردن و مشاهده‌ی بصری.
پس ضرر ناشی از برنامه‌های ماهواره‌ای آنقدر فراوان است که تقریبا نمی‌توان هیچ سودی از برنامه‌های علمی ماهواره در قبال آن متصور شد

________________________________________

منبع:بشقاب های سمی،حسین امانلو،ص228

 1 نظر

مشقت مومن در دنیا ،مشقت کافر در آخرت

25 اسفند 1395 توسط زهرا

ابان بن عثمان گويد: مردى خدمت‏ امام صادق عليه السّلام عرض كرد من از نظر زندگى در مشقت و تنگى قرار دارم، امام فرمود: خودتان آن رااختيار كرديد، فرمود: دنيا و آخرت به شما عرضه شد و شما آخرت را انتخاب كرديد، شما در اين دنيا مهمان‏ كافران مى‏‌باشيد.

كفار هم‌اكنون مى‏‌خورند و مى‌‏آشامند و هر چه بخواهند زن مى‏‌گيرند و هر لباسى كه در نظر بگيرند مى‏‌پوشند، اما در آخرت از همه اين‏ها محروم مى‌‏باشند وآنها كسانى هستند كه در آخرت مى‏‌گويند: أَفِيضُوا عَلَيْنا مِنَ الْماءِ أَوْ مِمَّا رَزَقَكُمُ اللَّهُ‏. اما در پاسخ آنها مى‏‌گويند: خداوند اين‏ها را بر شما حرام كرده است.

____________________________________

طبرسى، على بن حسن، مشكاة الأنوار / ترجمه عطاردى - تهران، چاپ: اول، 1374ش.

 1 نظر

حضور در مهمانی های نکوهیده

22 اسفند 1395 توسط زهرا

یکی از اصول اساسی-که رعایت آن برای مهمان لازم است- پرهیز از پذیرش دعوت به مهمانی‌های نکوهیده و ضد ارزشی است،مانند:مهمانیِ کسانی که انحراف اعتقادی یا اخلاقی دارند؛زیرا معاشرت با آنها انسان را در معرض ابتلا به انحرافات آنان قرار می‌دهد.

یا مهمانی کسانی که اهل لهو ولعب و سازو آواز و برپاییِ مجالس گناه‌اند

و یا مهمانی هایی که با انگیزه‌ی رقابت،هم‌چشمی،خود‌نمایی و فخرفروشی برگزار می‌شود؛چرا که چنین اخلاق ناپسندی،موجب دشمنی،وآفت خطرناک آسایش و آرامش  زندگی است.

ازهمین قبیل مهمانی‌هایی که ویژه‌ی ثروتمندان است؛زیرا این‌گونه نشست‌ها،نمونه‌ی بارز امتیاز طبقاتی ، ونقطه‌ی مقابل آموزه‌های اسلام است که ملاک برتری انسان‌ها را تقوا و ارزش‌های اخلاقی و عملی می‌داند، نه ثروت و قدرت و موقعیت‌های سیاسی و اجتماعی.

پیامبرخدا صلی الله علیه و آله می‌فرمایند:هرکس اطعامی کند که در آن ، خودنمایی و شهرت‌طلبی باشد، خداوند عزوجل، در روز قیامت،درشکم او آتشی قرار می‌دهدتا آن‌گاه که از حساب خلایق فارغ شود.1

به نقل از ابن عباس :پیامبر خداصلی الله علیه و آله از خوردن غذای کسانی که برای فخرفروشی به دیگران غذا می‌دهند، نهی فرمود.2

پیامبرخدا صلی الله علیه و آله می‌فرمایند:دعوت دو کس را که برای هم‌چشمی ،مهمانی می‌دهند،نباید پذیرفت و غذایشان را نباید خورد.3

پیامبرخدا صلی الله علیه و آله می‌فرمایند:هیچ یک از شما بر سفره‌ی غذای قومی که توانگرانشان دعوت می‌شودو تهی‌دستشان دعوت نمی‌شود،نباید حاضرشود.4

______________________________________

منبع:فرهنگ نامه ی مهمانی،محمدی ری شهری،19،67،105،107،108

1.کنزالعمال،ج9،ص245

2.حلیۀ الاولیاء:ج10،ص73

3.کنزالعمال،ج9،ص258حلیۀ الاولیاء:ج4،ص236                        

 نظر دهید »

آیا انسان وکودکان بانخوردن این نوشابه‌هابیمارمی شوند؟

18 اسفند 1395 توسط زهرا

آیامردم ایران بانخوردن این سموم قابل دسترس کودکان(که برای اغفال مصرف کننده،تاکیدمی‌شود:«سردبنوشید»)،دچارافسردگی وبحران روحی می‌شوند؟البته برای چندروزی ممکن است؛ولی بعدازنوشیدن آب معمولی به جای آب‌های بطری‌شده(والبته بانصب یک فیلترکربن روی سرشیرآب)،دوغ طبیعی خانگی،چای‌سبز،گل‌گاوزبان،ولیموی تازه وآبمیوه‌ی تازه‌ی خانگی،عرقیات گیاهی معجزه آفرین،انواع نوشابه‌های سنتی ایرانی،این اعتیادبرخاسته ازنوشابه‌های استعماری رهامی‌شود؟!
آیاباننوشیدن این سموم،ازابتلابه بیماری‌های قند،چاقی مفرط،سرطان پروستات درمردان وسرطان رحم درزنان،عقب‌افتادگی ذهنی درکودکان،پوسیدگی دندان ودرنهایت افسردگی روحی که ازعلائم مصرف قندهای ساده وصنعتی است،رهانمی‌شویم؟
انسان سالانه 155میلیاردلیترآب‌بطری شده دربطری‌های پلاستیکی یک بارمصرف استفاده می‌کند.اگرازمصرف فقط 1میلیون آب‌بطری شده خودداری نماییم،ازتولید18.5تن گازهای گلخانه‌ای جلوگیری کرده‌ایم.
آیامی‌دانید26بطری لازم است تایک بطری یک‌لیتری پلاستیکی خالی یک‌بارمصرف تولیدشود؟وبااین تولیدکاذب،درحقیقت ما25 لیترازآب‌های زیرزمینی وجاری رابرای تولیدکردن یک بطری خالی بی‌مصرف وغیرقابل تجزیه آلوده می‌کنیم.
به گزارش انستیتوملی سرطان‌شناسی آمریکا،غذاوموادغذایی مختلف عامل گسترده تروفعال‌تری درتولیدوتوسعه‌ی سرطان درمقایسه باسیگارهستند.
متاسفانه دراکثرکشور‌های جهان وایران خودمان،نه تنهاازتولیدموادغذایی بد_به خصوص درارتباط باسلامت کودکان درسطح ملی_جلوگیری وکنترل مداوم نمی‌شود،بلکه حداقل روی بسته‌های موادغذایی،کنسروها،چیپس‌ها،ژامبون‌ها،سس‌های مختلف مانندمایونزوسس‌های سالادوانواع نوشابه گازداروغیرگازدار رنگی وغیره،هیچ گونه برچسب اعلان خطربرای سلامتی،شبیه نوعی که روی پاکت‌های سیگارچاپ شده دیده نمی‌شود.بایدبدانیم که«پیشگیری»به مراتب مهمتر از«درمان»می‌باشد.
جهت وراهی که مابرای خودمان وباخانواده‌ی خودمی‌پیماییم،بیشتربه بیماری منتهی می‌شود تاسلامتی.اگراحساس می‌کنیم وتردیدپیدامی‌کنیم که راه وروش مادرارتباط بافعالیت‌های اجتماعی،تغذیه،تحرک جسمی،ونوع کارخودمان زیان‌باروبیمارکننده می‌باشد،حتی لحظه‌ای هم نباید برای تجدیدنظرودگرگونی تردیدکنیم؛زیراهمه چیزبرای ورودبه آگاهی وبصیرت وحوزه‌ی طیبات وعمل صالح آماده است.قدری اندیشه وتفکردرآفرینش وهدفمندی آن،مارابه حوزه‌ی جاذبه‌ی معرفت معنوی وماورای محسوسات سوق می‌دهد.
منبع:فست‌فودها(سم فودها)ونوشابه‌های گازدارناگوار،دکترمحمددریایی،65-64

 نظر دهید »

اهل غیّ

22 بهمن 1395 توسط زهرا

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:«امت من چهار گروهند:

1.نمازگزاران سهل‌انگار،این‌ها اهل «ویل‌«اند که یکی از دَرَک‌های جهنم است،خداوند درباره‌ی آن‌ها فرموده است:«ویل»برنمازگزارانی که ازنماز غفلت کنند.«فَوَيلٌ لِّلمُصَلِّينَ*الَّذِينَ هُم عَن صَلاَتِهِم سَاهُونَ(ماعون ،4و5)

2.آن‌هایی که گاهی نماز می‌خوانند و گاهی نمی‌خوانند، اینان اهل «غیّ‌»اند،که یکی دیگر از درک‌های دوزخ است، خداوند درباره‌ی این گروه فرموده است: ولى پس از آن مردم با صفا و

پاكدين، گروهى آمدند كه نماز را ضايع نموده و از خواسته‏ هاى دل خويش پيروى كرده و بزودى كيفر اين گمراهى و ضلالت را خواهند ديد(به زودی« غیّ »را دریابند) «فَخَلَفَ مِن بَعْدِهِمْ خَلْفٌ أَضَاعُوا الصَّلَاةَ وَاتَّبَعُوا الشَّهَوَاتِ ۖ فَسَوْفَ يَلْقَوْنَ غَيًّا»(مریم،59)

3.گروهی که هرگز نماز نخوانند،این‌ها اهل« سَقَر»اند، که نام دَرَک دیگری از جهنم است.خداوند می‌فرماید:(از دوزخیان پرسند:)چه چیز شما را به سقر کشید؟گویند:ما نماز نمی‌خواندیم.« مَا سَلَكَكُمْ فِي سَقَرَ*الُوا لَمْ نَكُ مِنَ الْمُصَلِّينَ»(مدثر42و43)

4.آن‌ها که همیشه نماز می‌خوانند و درنماز خشوع(و حضور قلب) دارند،(اینان رستگارانند، چنان‌که)خداوند می‌فرماید:«مومنان رستگار شدند، آن‌ها که در حال نماز خشوع دارند.»« قَدْ اَفْلَحَ الْمُوْمِنُونَ*الَّذِینَ هُمْ فیِ صَلَاتهِِمْ خَاشِعُونَ»(مومنون،1و2)

___________________________________________

منبع:آثار و برکات نماز در دنیا،برزخ و قیامت،عباس عزیزی،149،150

 نظر دهید »

طب ماهواره ای

21 بهمن 1395 توسط زهرا

طب ماهواره‌ای از طریق ماهواره و توسط شبکه‌ای در هم تنیده از افراد مختلف که گاها در نقش پزشک ظاهر می‌شوند، ارائه می گردد.این طب، واقعی، علمی و آکادمیک نیست،بلکه طبی مبتذل، مبتنی بر دروغ‌گویی و عوام‌فریبانه است. بسیاری از افرادی که خود را پزشک معرفی می‌کنند،اگر هم پزشک باشند،از حوزه‌ی طبابت دور شده‌اند و به تجارت و برنامه‌سازی روی آورده‌اند و دربرنامه‌ها و تبلیغات خود ادعاهایی را مطرح می‌کنند که غیر واقعی ، غیرعلمی، فریبکارانه و برخلاف موازین پزشکی است.این پزشکان را هم در اصطلاح پزشک ماهواره‌ای می‌گویند.واقعیت حاکی از آن است که دربسیاری از موارد، سوابق علمی و تحصیلی پزشکان ماهواره‌ای نامعلوم است.مدارک تحصیلی ،نوع تخصص، اسم دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شده‌اندو محل کار رانمی‌توان در روی صفحه‌ی تلویزیون مشاهده کرد. به عنوان مثال، یک نفر مبتلا به دیابت است و تحت تاثیر تبلیغات ماهواره‌ای ،داروی اصلی دیابت یا همان انسولین را کنار می‌گذارد وبه جای آن، فلان داروی مکمل را مدتها مصرف می‌کند ودراین مدت دیابت وی کنترل نشده باقی می‌ماندو زمانی متوجه اشتباه خود می‌شود که دیگر دیر شده است ودیابت عوارض تمام عیار خود را بجای گذاشته است.این از نتایج نسخه پیچی طب ماهواره‌ای و پشت صفحه تلویزیون است.فاجعه‌ی بزرگتر را ما ازبیمارانی می‌شنویم که از طریق ماهواره، با فلان جراح آشنا شده وبه امید درمان ویا دست‌یابی به رویاهای خود،راهی کشور همسایه شده‌اند وتحت عمل جراحی قرارگرفته‌اند،تعداد قابل توجهی از آن‌ها بعد از مراجعت به ایران یا دچار عوارض شدید شده‌اند و یا مشکلشان حل نشده‌است و اکنون نیز به پزشک مذکور دسترسی ندارند.نکته‌ی بسیار مهم و درخور تامل این است که از طریق ماهواره، تلویزیون،رادیو،اینترنت و روزنامه و غیره نمی‌توان ونباید برای مخاطب نسخه نوشت.این همان کاری است که طب ماهواره‌ای انجام می‌دهد. طب ماهواره‌ای عبارت از خود درمانی از طریق یک شماره تلفن است که روی صفحه‌ی تلویزیون دیده‌ایم و دریافت دارو توسط یک پیک موتوری است. باید به خاطر داشته‌باشیم اگر دچار عوارض آن دارو یا آن دستگاه شویم، آیا می‌توانیم ردپای آن پیک موتوری یا آن شماره تلفن را پیدا کنیم؟در اکثرموارد این تلفن‌ها یا قطع است ویا واگذار شده‌اند.حجم انبوه تبلیغات روی دسته‌ای از محصولات متمرکز هستند که بیشترین عاید اقتصادی را دارند ولی از نظر علمی پوچ است.
در راس این محصولات، کالاهای جنسی (دارو،مکمل‌ها،دستگاه‌هاو غیره)قرار دارند.تبلیغات کالاهای جنسی از طریق ماهواره یک تجارت چندصد میلیارد دلاری در سطح جهان است.

_______________________________

منبع:بشقاب های سمی،حسین امانلو،صص197-195

 نظر دهید »

نماز جماعت در مجلس عروسی

16 بهمن 1395 توسط زهرا

 شب عروسی‌مان  در آن گیر و دار پذیرایی از مهمان‌ها،به من گفت:بیا نماز جماعت….

گفتم:نه الآن درست نیسیت،آخه مردم چی میگن.

گفت:چی می‌خوان بگن؟

گفتم:می‌خندن به ما.گفت:به این چیزا اصلا اهمیت نده.

اذان که گفته شد، بلندشد نماز بخواند.دید همه نشسته‌اند و کسی از جا بلند نمی‌شود.از همه‌ی مهمان‌ها خواست که آماده شوند برای نماز جماعت.

همه هاج و واج به هم نگاه می‌کردند.نماز جماعت در مجلس عروسی؟عجیب بود. سابقه نداشت.کم‌کم همه آماده نماز شدند.

گفتند:به شرط این که خود داماد امام جماعت بشه.با اصرار همه،نماز جماعت را به امامت سید مسعود خواندیم؛نمازی که هیچ‌وقت از حافظه‌مان پاک نمی‌شود.

___________________________
منبع:به رنگ صبح،ص66

روای:همسر شهید سید مسعود طاهری

 1 نظر

ماهواره برای دیدن شبکه های استانی

15 بهمن 1395 توسط زهرا

برخی ادعا می‌کنند از آنتن‌های ماهواره و گیرنده‌ها استفاده می‌کنند برای آنکه شبکه‌های استانی را دریافت کنند و استفاده از شبکه‌های خارجی ندارند.                                                                                                                                                                                  در پاسخ به این دلیل باید گفت چه تضمینی وجود دارد که شما و اطرافیانتان هیچ‌وقت تمایل به شبکه‌های دیگر پیدا نکنید و زرق و برق و جذابیتهای کاذب برنامه‌های شبکه‌های خارجی شما راجذب نکند.ضمن اینکه در تلویزیون خودمان ساعاتی به پخش شبکه‌های استانی اختصاص داده شده وگلچین برنامه‌های استانی در آن پخش می‌شود.

براساس نظرسنجی انجام شده در سال 1393،دیدن شبکه های استانی بهانه‌ای بیش نیست.

_______________________________

منبع:بشقاب های سمی،حسین امانلو،ص 226-225

 2 نظر

چه کسانی مصداق نفّاثات فی العقد هستند؟

13 بهمن 1395 توسط زهرا

 سوره فلق

خداوند حکیم در آیه‌ی چهارم از سوره‌ی فلق که موارد پناه بردن به خدا را می‌شمارد، می‌فرماید:

وَ مِنْ شَرِّ النَّفَّاثاتِ فِي الْعُقَدِ

پناه به خدا می‌برم از شر آنان که در گره‌ها و بندها می‌دمند!

صاحب تفسیر مجمع البیان ضمن تفسیر آیه‌ی شریفه که مورد نزول آن زن‌های ساحر و جادوگرند،معنای جامعی را نقل می‌کند که از نظر جامعیتی که آیات قرآن دارند و نمی‌شود

آن‌ها رامختص به مورد نزول دانست، معنای لطیف و مناسبی است.می‌گوید:

«النفاثات ،النساء اللاتي يملن آراء الرجال و يصرفنهم عن مرادهم و يردونهم إلى آرائهن‏ »

نفاثات فی العقد، زنانی هستند که مردان را تحت تاثیر جمال و رفتار و گفتار تحریک‌آمیز خود قرار داده و آن‌ها را از عزم و تصمیمی که دارند برمی‌گردانند و تسلیم هوای نفس خود

می‌سازند!یعنی جلوه‌ی زن،یکی از عواملی است که عقده‌ی ایمان را از دل انسان می‌گشاید و رشته‌ی حمیت و مردانگی را پاره می‌کند و عزم و اراده و تصمیم را از دست می‌گیرد و یک

حالت بی‌قید و بی‌بندوباری در آدمی ایجاد می‌کند!در آن موقع مردی که مسحور جلوه‌ی زن شده است،از اقدام به هیچ گناه و جنایتی خودداری نمی‌کند.

____________________________________________

منبع:نباید که گلها پرپر شوند،سیدمحمد ضیاءآبادی،ص:17،18

 نظر دهید »

کپی وذخیره از ماهواره

25 دی 1395 توسط زهرا

مغز ما علاقه‌ی زیادی به تحلیل و ذخیره‌ی اطلاعات به صورت بصری (مشاهده ی تصاویر)دارد. حتی ارتباط میان اشیا و اطلاعات را به شکل بصری ذخیره می‌کند نه لغوی.برای مثال به سه لغت مداد، تلفن و تلویزیون فکر کنید،چه چیزی اول به ذهنتان می‌آید؟ آیا به حروف تشکیل دهنده‌ی این لغات فکر می‌کنید یا به شکل فیزیکی آن‌ها؟پس همانطور که مشاهده می‌کنید درک و یادگیری صورت فیزیکی و بصری داده‌ها و اطلاعات(عکسها،تصاویر،فیلم‌ها) برای مغز ما به مراتب آسانتر از فهم شکل نوشتاری آنها است.

واین همان چیزی است که صاحبان رسانه‌های بزرگ مثل تلویزیون و ماهواره ودیگر رسانه‌های بصری به آن پی برده و در غفلت کامل دیگران با دقت و جدیت کامل برای رسیدن به اهداف پلید و شوم خود سعی در استفاده از آن می‌کنند و با علم به اینکه بین قوه‌ی بینایی و شنوایی رابطه‌ای بس نزدیک وجود داردو یکبار دیدن هر تصویر برای بیننده برابر با شنیدن 1000کلمه درباره‌ی آن شیء رویت شده می‌باشد و یا اینکه ماندگاری تصویر مستهجن در ذهن کودکان 17 روز می‌باشد؛یعنی با دیدن تصاویر مستهجن در فیلم‌ها، سریال‌ها، تبلیغات ویا در زیرنویس‌های برنامه‌های ماهواره‌ای که خانواده‌های ما ناخواسته فرزندان خود را درمعرض آن قرار می‌دهند و بعضاٌ چند ثانیه بیشتر نیست اما پی در پی و حساب شده تکرار می‌شود اثرات مخرب و ویرانگری در ذهن کودکان گذاشته که نه تنها تا سالیان سال از ذهن آن‌ها پاک نخواهد شد بلکه همین تصاویر در ذهن آن‌ها مثل سنگ‌نوشته‌ها حک خواهد شد و بدتر از همه اینکه همین تصاویر حک شده در ذهن کودکان، تصاویر ذهنی آن‌ها را تشکیل خواهد داد و در ضمیر ناخودآگاه انسان بایگانی می‌گردد و تمام شئون زندگی آن‌ها را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

ناخودآگاه شما موجب می‌شود همه‌ی گفته‌ها و اعمالتان،مطابق با الگویی انجام پذیرد که با تصویر ذهنی و باورهای زیربنایی شما هماهنگ است.ذهن ناخودآگاه شما بسته به اینکه چگونه آن را برنامه‌ریزی کنید،می‌تواندشما را به پیش بردو یا از پیشرفت بازدارد.

_____________________________

منبع:بشقاب های سمی، حسین امانلو،ص279-280،

 2 نظر

پذیرش مهمانی اهل ساز و آواز

26 آذر 1395 توسط زهرا

پیامبر خدا صلی الله علیه و آله:دعوت هر مسلمانی را تازمانی که ساز و آواز راه نیندازند،بپذیر؛پس اگر ساز و آواز به راه انداختند، دعوتشان را قبول مکن.

_________________________________

المعجم الکبیر:ج 1، ص84،ح10028

منبع:فرهنگ نامه مهمانی،ص 108

 نظر دهید »

به کارگرفتن مهمان

16 آذر 1395 توسط زهرا

به نقل از عبید بن ابی عبدالله بغدادی،ازکسی که به او خبرداد:مهمانی برای امام رضا علیه السلام وارد شد.امام تا پاسی از شب، نزد او نشسته بود و با وی سخن می گفت که چراغ، کم نور شد.مرد، دستش را دراز کرد که آن را درست کند؛اما امام رضا علیه السلام وی را ازاین کار، بازداشت و خود، به درست کردن چراغ پرداخت.

سپس به او فرمود:«ما قومی هستیم که از مهمانانمان کار نمی کشیم».1

________________________________

1.الکافی،ج6،ص 283،ح1

منبع:فرهنگ نامه مهمانی،محمدی ری شهری،ص 73

 نظر دهید »

پذیرش مهمانی مشرک،منافق و فاسق

14 آذر 1395 توسط زهرا

پیامبرخدا صلی الله علیه و آله:اگر مشرکی یا منافقی مرابه[خوردن]شتری هم مهمانی کند،دعوتش را نمی پذیرم و این،از دین است.خداوند عزوجل به من رضایت نداده است که عطای مشرکان و منافقان و خوراک آنان رابپذیرم!1

المعجم الکبیر-به نقل از عمران بن حصین-:پیامبر خداصلی الله علیه و آله از پذیرفتن مهمانیِ فاسقان،نهی فرمود.2

______________________________________

1.الکافی ،ج 6،ص274،ح 1

2.المعجم الکبیر،ج 18،ص 168 ح376

منبع:فرهنگ نامه ی مهمانی، محمدمحمدی ری شهری،ص108

 نظر دهید »

کمک کردن در رفتن مهمان

10 آذر 1395 توسط زهرا

جمعى از طایفه‌ی جهينه، مهمان امام صادق (ع) شدند. چون قصد كوچ كردند، به آن‌ها توشه وصله و عطا داد. و به غلامانش فرمود:«كنار رويد و كمكى در بار و بنه آنها ندهيد»

چون بار بستند و آمدندوداع كنند؛گفتند يا ابن رسول اللَّه!خوب مهمانى كردى و عطاى شايان دادى؛ ولى به غلامانت دستور دادى ما را بر كوچ كمك‏ نكنند؟ فرمود:«ما خاندانى هستيم كه در كوچيدن مهمان‏ خود كمك ندهيم.»

 

 نظر دهید »

پیداست که چفت و بست محکمی نداشته

18 آبان 1395 توسط زهرا

انس با قرآن و تدبر در ادعیه‌ی ماثوره‌ای که اعتبار دارد-مثل صحیفه‌ی سجادیه و بسیاری از دعاها-درتعمیق معرفت دینی خیلی نقش دارد.تعمیق معرفت دینی خیلی مهم است. یک‌وقت یک‌کسی همینطور روی احساسات،در نماز جماعت هم ممکن است شرکت کند، در اعتکاف هم شرکت کند، درمجلس عزای حسینی هم شرکت کند،در فلان تظاهرات دینی هم شرکت کند،اما این معرفت در عمق جان او وجود نداشته باشد؛لذا سر یک پیچی،سریک دست‌اندازی، یکهو می‌بینید که از جا در می‌رود؛این به خاطر این است.ما نظایرش را زیاد دیدیم.توی همین مجموعه‌های انقلاب،اوایل انقلاب کسانی بودند که از ماها که ریش داشتیم و عمامه داشتیم واین‌ها،به نظر می‌رسید که این‌ها متدین‌تر و مقید‌تر و پابندتر و نسبت به دین متعصب‌ترند؛بعد یک‌وقت-همانطوری که عرض کردم-یک دست‌اندازی پیش آمد،یکهو دیدیم تایرش دررفت!خوب،پیداست که چفت و بست محکمی نداشته.(13/11/88)

منبع:روش تحلیل سیاسی:مجموعه بیانات حضرت‌آیت‌الله‌العظمی‌خامنه‌ای مد‌ظله‌العالی درباره‌ی مهارت‌ها و فنون تحلیل سیاسی،ص20

 1 نظر

کار که عیب نیست!

18 آبان 1395 توسط زهرا

یک روز در بازار ابراهیم را دیدم که دو کارتن بزرگ روی دوشش بود و به اصطلاح باربری می‌کرد. کارش که تمام شد جلو رفتم و بعد از سلام گفتم:«برای شما زشته!این کار باربرهاست نه کار شما!»نگاهی به من کرد و گفت:«کار که عیب نیست، بی‌کاری عیبه، این کار برای خودم هم خوبه،مطمئن می‌شم که هیچی نیستم، جلوی غرورم رو می‌گیره.»گفتم:اگر کسی شمارو این‌طور ببینه، خوب نیست،ورزشکاری،قهرمان والیبال و کشتی هستی، خیلی‌ها می‌شناسنت.»خندید و گفت:«همیشه کاری کن که اگر خدا تورادید، خوشش بیاد،نه مردم.»

منبع:هادی(خاطرات کوتاه از شهید ابراهیم هادی)،یازهرا،1395،ص12.

 4 نظر

قند و شکر مصنوعی

16 آبان 1395 توسط زهرا

 

«ساکارز موجود در قند و شکر مصنوعی، بیماری‌های متعددی به وجود می‌آورد که برخی از آن‌ها عبارتند از سرکوب سییتم ایمنی بدن، افزایش چربی و فشار خون، چاقی، سرطان پروستات، تخمدان و تورم رکتوم، کیست تخمدان، افزایش هورمون استروژن در مردان، نازایی، پیری زودرس ،کاهش ظرفیت یادگیری (حافظه)،دیابت،یبوست،سنگ کلیه وسنگ کیسه صفرا،میگرن و …  . وتوصیه می شود به جای آن‌ها ازعسل، شکرسرخ، توت، مویز، وسایرشیرینی‌های طبیعی استفاده شود.[1]».

تصویرقندوشکر،عکس قندوشکر،قندوشکرمصنوعی

ولی متأسفانه علیرغم این که مضرات قند و شکر مصنوعی برای مردم واضح است، پرمصرف‌ترین کالای غذایی خانواده‌های ایرانی است و این امر کاملا تاسف بار است و باید اضافه نمود که قند و شکر مصنوعی در انواع بیسکوییت، شکلات، آب نبات، یخمک، نوشمک، کاکائو، کیک، کلوچه، آدامس، نوشابه، بستنی، فالوده و امثال آن ها به کار می‌رود که در بین مردم به خصوص نونهالان و نوجوانان طرفدار زیادی دارد.

_____________________________________

[1] محمدمهدی، کریمی، مائده‌ی صالح، ص 106

 2 نظر

گوشت گاو و گوساله چه خاصیتی دارد؟

13 آبان 1395 توسط زهرا

بوعلی‌سینا شانزده بیماری مهلک را به مصرف گوشت گاو و گوساله مرتبط می داند که اولین آن سرطان،دوم مالیخولیا(معادل اسکیزوفرنی امروز) و سوم بواسیر(هموروئید) است.گوشت گاو به شدت سودازاست وخون راغلیظ کرده وبرای کبد بار سنگینی دارد. سبب تیرگی پوست صورت و حالت های عصبی،افسردگی و وسواس،جذام، واریس، بزرگ شدن طحال،ورود زردآب به روده می شود.رسول خداصلی الله علیه و آله فرموده اند:«گوشت گاو،درد است و روغن آن،شفا وشیرش نیز درمان است.

___________________________

مائده‌ی صالح،محمد مهدی کریمی،ص103

 

 2 نظر

درک پیچیدگی های شرایط زمانه

07 مهر 1395 توسط زهرا

انقلابی باید بصیر باشد، باید بینا باشد،باید پیچیدگی‌های شرایط زمانه را درک کند. مسئله اینجور ساده نیست که یکی را رد کنیم، یکی را اثبات کنیم،یکی را قبول کنیم؛اینجوری نمی‌شود. باید دقیق باشید،باید شور انقلابی را حفظ کنید،باید بامشکلات هم بسازید، باید از طعن و دق دیگران هم رویگردان نشوید،اما باید خامی هم نکنید؛مراقب باشید.مایوس نشوید،درصحنه بمانید؛اما دقت کنید و مواظب باشید رفتار بعضی از کسانی که به نظر شما جای اعتراض دارد،شما را عصبانی نکند. شما را ازکوره در نبرد. رفتار منطقی و عقلایی یک چیز لازمی است.

منبع:روش تحلیل سیاسی:مجموعه بیانات حضرت‌آیت‌الله‌العظمی‌خامنه‌ای مد‌ظله‌العالی درباره‌ی مهارت‌ها و فنون تحلیل سیاسی،ص19

 1 نظر

. منظور از فراغت و منصوب كردن چیست؟

01 مهر 1395 توسط زهرا

 منظور از فراغت و نصب کردن در آیه‌ی 7سوره‌ی شرح چیست؟
 فَإِذا فَرَغْتَ فَانْصَب‏،آنگاه كه فراغت يافتى منصوب كن.

از آغاز حركت از مدينه به سوى مكه تا بازگشت به مدينه آيات بسيارى بر پيامبر صلَّى اللَّه عليه و آله نازل شده كه تعدادى از آنها مربوط به حج است، ولى 21 آيه مستقيماً درباره غدير و پيام آن استوآیه‌ی فرغت فانصب یکی ازآیاتی است که در حجة‌الوداع برپیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نازل شد.نقطه‏‌ا‌ى كه ارتباط دقيق اين آيه را با غدير روشن می‌كند فهميدن متعلق دو كلمه‏ «فَرَغْتَ» و «فَانْصَبْ» است. آيا منظور فراغت از چه كارى و منصوب كردن چه كسى به چه منصبى است؟ احاديث وارده در تفسير آيه به غدير، بر اين دو نكته تأكيد خاصى دارند.

درباره متعلق‏ «فَرَغْتَ» سه جهت به چشم مىی‌خورد كه منظور از همه آنها يك مطلب است، ولى هر يك از بُعد خاصى به مسئله می‌نگرد:

1. اذا فَرَغْتَ مِنْ حَجِّكَ‏[1] …، اذا فَرَغْتَ مِنْ حَجَّةِ الْوِداعِ‏[2] …

در اين روايت دو بُعد زمانى مورد تأكيد قرار گرفته و نشان دهنده آن است كه منصوب كردن اميرالمؤمنين عليه السلام در غدير پس از مراسم حج، آن هم در سال حجة الوداع انجام گرفته است.

2. اذا فَرَغْتَ مِنْ دُنْياكَ‏[3] …

در اين مورد اشاره به نصب مقام ولايت در آخر عمر پيامبر صلَّى اللَّه عليه و آله است.

3. اذا فَرَغْتَ مِنْ نَبُّوَتِكَ‏[4] …، اذا فَرَغْتَ مِنْ اقامَةِ الْفَرائِضَ‏[5] …، اذا فَرَغْتَ مِنْ اكْمالِ الشَّريعَةِ[6] …

در اين سه مورد آخرين رسالت بودن ابلاغ حكم ولايت مورد توجه است، و اين نكته با سه تعبير متفاوت مطرح شده است: نبوت، يعنى پس از انجام همه آنچه به عنوان نبوت بر عهده حضرت بود. اقامه فرائض، يعنى ولايت آخرين واجبى است كه پس از همه آنها اعلام شد. اكمال شريعت، يعنى چيزى از آنچه دين خداست باقى نماند و فقط ولايت باقى ماند كه بايد به عنوان روح حاكم بر آنها پس از پايان اعلان آنها مطرح شود.

تصویر غدیر،عکس نوشته غدیردرباره متعلق‏ «فَانْصَبْ» بايد توجه داشت كه فعل «نَصَبَ» به معناى منصوب كردن دو مفعول مى‏خواهد كه يكى منصوب شونده و ديگرى منصبى است كه بدان منصوب‏ می‌گردد. مفعول اول در شش حديث با ذكر نام حضرت به صورت «عَلِيّاً» آمده و در يك مورد «اميرالمؤمنين» آمده و در مورد ديگرى هم «عَلَمَكَ» ذكر شده است. مفعول دوم هم در يك مورد «وَصِيّاً» آمده، و در يك مورد «اماماً» ذكر شده، و در دو مورد «عَلَماً» مطرح شده و در دو حديث ديگر با حرف جر با كلمه «لِلْوِلايَة» آمده است، كه مجموع عبارات از اين قرار است:

1. فَانْصِبْ اميرَالْمُؤْمِنينَ.[7]

2. فَانْصِبْ عَلِيّاً.[8]

3. فَانْصِبْ عَلِيّاً اماماً.[9]

4. فَانْصِبْ عَلِيّاً لِلْوِلايَةِ.[10]

5. فَانْصِبْ عَلِيّاً وَصِيّاً.[11]

6. فَانْصِبْ عَلِيّاً عَلَماً لِلنّاسِ.[12]

7. فَانْصِبْ عَلَمَكَ وَ اعْلِنْ وَصِيَّكَ.[13]

هر يك از اين كلمات نيز يادآور بُعدى از ولايت مطلقه اميرالمؤمنين عليه السلام است.امامت به معناى پيشوايى و رهبرى مردم، وصايت از بُعد جانشينى پيامبر صلَّى اللَّه عليه و آله، عَلَم بودن به معناى انحصار و تنها نشانِ هدايت بودن على بن ابى طالب عليه السلام است.

______________________________

[1]  بحار الانوار: ج 36 ص 135 ح 91.
[2]  بحار الانوار: ج 36 ص 133.
[3] مناقب ابن شهر آشوب: ج 2 ص 226.
[4]  تأويل الآيات: ج 2 ص 811.
[5]  شرح الاخبار: ج 1 ص 245 ح 270.
[6]  مناقب ابن شهر آشوب: ج 2 ص 226.
[7]  بحار الانوار: ج 36 ص 133.
[8]  شرح الاخبار: ج 1 ص 245 ح 270.
[9]  مناقب ابن شهر آشوب: ج 2 ص 226.
[10] مناقب ابن شهر آشوب: ج 2 ص 226. شواهد التنزيل: ج 2 ص 451 ح 1116.
[11]  تأويل الآيات: ج 2 ص 811، 812. بحار الانوار: ج 36 ص 133 ح 87.
[12]  بحار الانوار: ج 36 ص 135 ح 91.
[13]  بحار الانوار: ج 38 ص 142 ح 105.
               منبع اصلی: انصارى، محمدباقر، غدير در قرآن، قرآن در غدير، 3جلد، ج 1،صص49-25،دليل ما - ايران - قم، چاپ: 1، 1387 ه.ش.

 

 2 نظر

مباهله درغدیر

31 شهریور 1395 توسط زهرا

 

هنگامى كه رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله على علیه‌السلام را در روز” غدير خم” به خلافت منصوب فرمود و درباره او گفت: من كنت مولاه فعلى مولاه” هر كس من مولى و ولى او هستم على مولى و ولى او است” چيزى نگذشت كه اين مساله در بلاد و شهرها منتشر شد[1]حارث فهرى برخاست و با لسانى تند و با جسارت در برابر پيامبر صلَّى اللَّه عليه و آله قرار گرفت و گفت: «وقتى قرار شد تو رسول اللَّه باشى و على جانشين بعد از تو باشد و فاطمه دخترت سيده زنان عالم و حسن و حسين سيد جوانان اهل بهشت باشند، پس براى ساير قريش چيزى باقى نگذاشته‏‌اى»؟! پيامبر صلَّى اللَّه عليه و آله فرمود: «من اين مقامات را تعيين نكرده‏‌ام، بلكه خداوند معين فرموده است.».حارث دوباره گفت: تو را به خدايى كه خدايى جز او نيست، آيا اين حتماً از طرف خداست و از طرف خودت نيست؟!

آنگاه پيامبر صلَّى اللَّه عليه و آله فرمود: اى حارث! از خدا بترس و از آنچه درباره دشمنى على بن ابى طالب بر زبان آوردى حضرت فرمود: به خدايى كه جز او خدايى نيست اين از طرف خداست نه از پيش خودم- و اين را سه بار تكرار فرمود-توبه كن.

حارث سر به سوى آسمان بلند كرد و گفت: «خدايا! اگر محمد در آنچه می‌گويد صادق و راستگوست سنگى از آسمان بر ما ببار يا عذابى بر ما نازل كن كه انتقامى دراولينِ ما (منكرين ولايت) و نشانه‏‌اى براى آيندگان ما باشد؛ و اگر آنچه محمد می‌گويد دروغ است عذابت را بر او نازل كن».

در آن هنگام  آیاتی ازجمله آیه‌ی 31 سوره‌ی انفال نازل شد: «وَ ما كانَ اللَّهُ لِيُعَذِّ بَهُمْ وَ أَنْتَ فِيهِمْ وَ ما كانَ اللَّهُ مُعَذِّ بَهُمْ وَ هُمْ يَسْتَغْفِرُونَ»: «خدا آنان را عذاب نمی‌كند در حالى كه تو در ميان آنان باشى، و خدا آنان را عذاب نمی‌كند در حالى كه استغفار كنند».

تصویر غدیرخم

با اين آيه در حضور پيامبر صلَّى اللَّه عليه و آله عذابى نازل نمی‌شد و در صورتى درخواست حارث عملى می‌شد كه از حضور آن حضرت خارج شود. راه ديگر توبه بود كه حارث از سخن خود باز گردد. لذا پيامبر صلَّى اللَّه عليه و آله به او فرمود: اى حارث! يا توبه كن و يا از پيش ما برو! حارث گفت: اى محمد! راه ديگر اين است كه براى قريش هم نصيبى از آنچه در اختيار دارى قرار دهى، چرا كه با اين برنامه تو ، بنى هاشم همه مناقب عرب و عجم را به خود اختصاص دادند! حضرت فرمود: اين مسئله در اختيار من نيست، بلكه مربوط به خداوند تبارك و تعالى است.حارث گفت: «اگر اين گونه است اعلام می‌كنم كه قلبم توبه را نمی‌پذيرد، ولى از حضور تو می‌روم»! آنگاه برخاست و به سرعت به طرف شترش رفت و سوار شد و حركت كرد.

اكنون دو عذاب الهى با هم نازل شد در حالى كه پيامبر صلَّى اللَّه عليه و آله و اصحابش از فاصله‏‌اى او را می‌ديدند. خداوند پرنده‏‌اى را از آسمان فرستاد كه در منقار او ريگى به اندازه عدس بود. او آن ريگ را بر سر حارث رها كرد و از سر او وارد شد و از دُبُر او خارج گرديد. حارث بر زمين افتاد در حالى كه پاهايش را بر زمين می‌کوبيد. در همين حال ابر سياهى ظاهر شد و رعد و برقى زد و صاعقه‏‌اى پديد آورد كه بر بدن حارث خورد و او را سوزانيد.

در آن لحظه جبرئيل نازل شد و اين آيات را آورد: «سَأَلَ سائِلٌ‏ بِعَذابٍ واقِعٍ‏. لِلْكافِرينَ لَيْسَ لَهُ دافِعٌ. مِنَ اللَّهِ ذِي الْمَعارِجِ»: «درخواست كننده‏اى عذاب‏ واقع را درخواست كرد كه كافران قدرت دفع آن را ندارند، و اين از طرف خداوند صاحب عروج‏ها بود».

پيامبر صلَّى اللَّه عليه و آله به اصحابش فرمود: اكنون به طرف او برويد كه آنچه از خدا خواست بر او رسيد، چنانكه خداوند عزوجل ی‌‏فرمايد: «وَ اسْتَفْتَحُوا وَ خابَ كُلُّ جَبَّارٍ عَنِيدٍ»:«ابتدا خودشان درخواست كردند، و اين گونه هر جبار معاندى ضرر كرد و به هدف خود نرسيد».

آنگاه اين آيه نازل شد: «أَ فَبِعَذابِنا يَسْتَعْجِلُونَ»*: «آيا به عذاب ما عجله می‌كنند»؟!

اين بود ماجراى مفصل حارث فهرى و سنگ آسمانى كه در آخرين ساعات مراسم سه روزه غدير اتفاق افتاد و مُهر تأييد الهى را بر سطر نهايى آن زد.[2]

________________________________

[1]. مكارم شيرازى، ناصر، تفسير نمونه، 28جلد، ج 25،ص 8،دار الكتب الإسلامية - ايران - تهران، چاپ: 10، 1371 ه.ش.

[2]. انصارى، محمدباقر، غدير در قرآن، قرآن در غدير، 3جلد، ج1،ص396-392،دليل ما - ايران - قم، چاپ: 1، 1387 ه.ش.

 1 نظر

قرآن درغدیر،غدیر در قرآن

28 شهریور 1395 توسط زهرا

 

قرآن را با غدير، و غدير را با قرآن بشناسيم. قرآن افق بلندى است كه بخشى از آن به غدير تعلق دارد، و غدير درياى عميقى است كه بخشى از آن به قرآن متعلق است. نقطه تلاقى قرآن و غدير هيجان‏انگيز و زيباست، آنجا كه آب‏هاى بيكران غدير به دور دست‏هاى نورانى قرآن می‌پيوندد و تابلوى بلند «انّي تارِكٌ فيكُمُ الثِّقْلَيْنِ كِتابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتى لَنْ يَفْتَرِقا حَتّى‏ يَرِدا

عَلَىَّ الْحَوْضَ» را تا بلنداى آسمان بالا می‌‏برد، و قلب‏ها را با اين شعار نورانى بهشتى می‌نمايد.عکس نوشته غدیر،تصویر عید غدیر

 

اين در متن اعتقاد ماست كه قرآن ختم رسالت بود و در غدير معرفى شد، و غدير ختم ولايت بود كه در قرآن معرفى گرديد. ما معتقديم كه قرآن قانون نامه ابدى اسلام بود كه غدير ضامن ابديت آن شد، و غدير معرّف ابدى مجريان قانون الهى بود كه با قرآن ضمانت شد.

در تفكر ما قرآن اساس نامه دين است كه در جاى جاى اعتقاد و اخلاق و عمل ما پرونده دارد، و غدير ريشه معنويت ماست كه انديشه و رفتارمان را در دايره روحانى خود جاى داده است.[1]

_____________________________

[1] انصارى، محمدباقر، غدير در قرآن، قرآن در غدير، 3جلد، ج 1،ص5،دليل ما - ايران - قم، چاپ: 1، 1387 ه.ش.

 2 نظر

میوه راچگونه می‌خورید؟

31 مرداد 1395 توسط زهرا

آیا شما  بدون هیچ مقدمه ای شروع به خوردن میوه می‌کنید؟

آیا می دانستید میوه خوردن آدابی دارید؟تصویرمیوه،عکس میوه،تصویر سیب،عکس سیب

آداب خورن میوه خوردن

الف-شستن میوه با آب

ب-بردن نام خدا به هنگام خوردن

ج-دعا کردن به هنگام دیدن میوه‌ی نوبر

د-خوردن هرمیوه در آغاز فصلش و پرهیز از آن در پایان آن فصل

ه-جدا نکردن پوست میوه

______________________________

منبع:مائده‌ی صالح،محمدمهدی کریمی،ص:24

 نظر دهید »

آیادرشیرها هم تقلبی صورت گرفته است؟

19 مرداد 1395 توسط زهرا

یک متخصص تغذیه باابرازنگرانی از بالا بودن مصرف سرانه‌ی نوشابه‌های گازداردرکشورگفت:

«مصرف سرانه‌ی نوشابه‌‌های گازداردرایران دوبرابر استاندارد کشورهای اروپایی است درحالی که مصرف سرانه‌ی شیر یک سوم استاندارد کشورهای پیشرفته است».

این متخصص تغذیه بااشاره به اینکه نوشابه‌های گازدار فاقدارزش غذایی است،ادامه داد:

«مصرف نوشابه‌های گازدار پیامدهایی همچون افزایش وزن،پوسیدگی دندان‌ها،پوکی استخوان و…رابه همراه دارد،اماشیرهای محلی حاوی کلسیم،پروتئین،ویتامین‌ها و…است که متاسفانه به دلایل مختلف که یکی ازمهم‌ترین آن،گسترش نیافتن فرهنگ مصرف شیردرکشوراست بااستانداردکشور‌های پیشرفته فاصله‌ی زیادی دارد وایرانی‌هاکمتر ازیک‌سوم این استاندارد،شیر مصرف می کنند».

«باتوجه به اینکه سلامت،رشد واستحکام استخوان‌ها و دندان‌ها نیازمند کلسیم است که دربدن ساخته نمی‌شود،این کلسیم ازموادغذایی تامین می‌گردد که مهم‌ترین این منابع گروه لبنیات به ویژه شیر است».

ولی شیر به عنوان یک ماده‌ی غذایی کامل وارزان نیزازدست متقلبان درامان نیست ازجمله:

مخلوط کردن شیر حیوانات مختلف.

اضافه کردن آب به شیر.

اضافه کردن نشاسته به شیر برای اینکه شیر رقیق شده به سادگی قابل تشخیص نباشد.

اضافه کردن جوش‌شیرین برای پوشاندن عیب و فساد شیر.

_____________________________

فست‌فودها(سم‌فودها)ونوشابه‌های ناگوار،دکترمحمد دریایی صص85،43

 نظر دهید »

کوکا‌کولا و پپسی

16 مرداد 1395 توسط زهرا

عکس کوکا.عکس پپسی 

سرانجام مطبوعات و رسانه ها پس ازسال‌ها سکوت وبی‌تفاوتی در قبال سلامت مردم،اعلام نمودند:

«پژوهش‌های علمی و آزمایشگاهی نشان داده که کوکاکولا وپپسی حاوی مواد سرطان‌زاست وکارخانه‌های تولیدکننده موظفند که به عنوان یک هشدارجدی،برقوطی‌ها و برچسب‌های نوشابه‌های گازدار این هشدار و واقعیت تلخ و مرگ‌آور رادرج نمایند!وتوخود حدیث مفصل بخوان ازاین مجمل…»

واین همه بیماری‌ها و سرطان‌های ناشی از«کوکا‌کولا» ،«پپسی» وسایرنوشابه‌های گازدار،حیرت‌آوراست.آیا بازهم برای بازگشت به طب وتغذیه‌ی سنتی و نوشابه های اصیل ایرانی،تردید وجود دارد؟!

بیاییم این بت‌های رنگارنگ و فریبنده و مرگ‌آور رادرهم شکنیم و به هویت اصیل خود بازگردیم… 

منبع:فست‌فودها(سم‌فودها)ونوشابه‌های ناگوار،دکترمحمد دریایی،ص:87

 1 نظر
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

کاربران آنلاین

  • غزال
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس