گوشت گاو و گوساله چه خاصیتی دارد؟
13 آبان 1395 توسط زهرا
بوعلیسینا شانزده بیماری مهلک را به مصرف گوشت گاو و گوساله مرتبط می داند که اولین آن سرطان،دوم مالیخولیا(معادل اسکیزوفرنی امروز) و سوم بواسیر(هموروئید) است.گوشت گاو به شدت سودازاست وخون راغلیظ کرده وبرای کبد بار سنگینی دارد. سبب تیرگی پوست صورت و حالت های عصبی،افسردگی و وسواس،جذام، واریس، بزرگ شدن طحال،ورود زردآب به روده می شود.رسول خداصلی الله علیه و آله فرموده اند:«گوشت گاو،درد است و روغن آن،شفا وشیرش نیز درمان است.
___________________________
مائدهی صالح،محمد مهدی کریمی،ص103