عوامل تکوین شخصیت:غذای سالم وارگانیک
آیاوقت آن فرانرسیده است که سلامت غذایی مردم،درراس اولویت برنامههای مسئولین قرارگیرد؟!
چه عواملی سبب شدکه فرهنگ غذاهای غربی برکشورهای اسلامی چیرگی یافت؟این سیطرهی غذایی،مقدمهی هژمونی فرهنگ پوچگرایی و وانهادگی انسان برجامعه است.چه اهدافی پشت پردهی تهدید سلامت وتبلیغات فریبندهی غذاهای غربی نهفته است که قصد دارد نسل ماراپوچ،پوک وبی محتوا وناتوان درامورحیاتی وزیستی خودنماید؟
چه دلیلی وجودداردکه سوسیس وکالباس ازآلمان،همبرگر و پپسی و کولاا زآمریکا،ماکارونی و پیتزا ازایتالیا،چای،قندوشکر،آردسفیدونمک تصفیه شده ازانگلیس،هویت فرهنگ غذایی ما را موردتهاجم قراردهدوانواع شیرینی وشکلات وچیپس وپفک ونوشابههای رنگی و گازدار،و کمپوتها و کنسروها وساندیسها و آبمیوههای مصنوعی درایجادبیماریها واختلالات مختلف وانواع سرطانها،معرکهآرای عرصهی بهداشت و سلامت مردم می شوند؟
مکانیسم وهدف این نیات پلید،همان توسعه وترویج فرهنگ غربی،بیمحتواکردن مغزها واندیشهها واضمحلال هویت اسلامی وملی ما است.
درفرهنگ تغذیهی درمانی طب اصیل ایرانی آمده است:«بگوچه میخوری تابگویم کیستی؟»ازغذاهای طیب وخوراکیهای پاکیزه وحلال،لطف وعنایت وعمرپربرکت ونیکی در اندیشه وگفتار وعمل صالح برمیخیزد وازغذای ناپاک وحرام و شبههناک وخبائث،کژی وخشم و خشونت و بیماری،ناتوتنی و ضعف و جرم و جنایت،وسواس و وسوسه و صفرا و سودا و سرطان سرچشمه می گیرد؛ازاین رو«غذای تو، دوای تو و دوای تو،همان غذای توست».
منبع:فستفود(سمفودها)ونوشابههای ناگوارص7-6