• تماس  

وقتی مقابل تلویزیون می نشینیم چه می شود؟

21 شهریور 1396 توسط زهرا

وقتی انسان مقابل تلویزیون می‌نشیند وتمام ذهن و فکر وحواس خود را مشغول آن می‌کند اینجاست که این رسانه هرچه را که صلاح بداند وبرای آن برنامه‌ریزی کرده است برافکار ما وارد می‌کند در نتیجه ما مجذوب اثرات فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و اقتصادی و تبلیغاتی آن می‌شویم یعنی آنکه ما در اصل در سر کلاس این رسانه نشسته‌ایم و او در حال درس دادن به ما است و جالب اینکه ما خود راموظف به قبول تبلیغات آن می‌کنیم بدون آنکه درباره‌ی اثرات ناشی از آن تفکر کنیم.یکی از مهمترین آفت‌های برنامه‌های این رسانه ،اعتیاد وعادت کردن به اوست. اگرچندروز تلویزیون ما خراب شودما باتوجه به عادت کردن به این وسیله دچار مشکل خواهیم شد.هم‌چنین از آسیب‌های عادت کردن به تلویزیون کم‌رنگ شدن عنصر خلاقیت در انسان‌ها می‌باشد ، در نتیجه انسان هرچه بیشتر معتاد به برنامه‌های تلویزیون گردد ازیک طرف خلاقیت در او کم‌رنگ و از طرف دیگر کنار گذاشتن آن مشکل تر خواهدشد.
یعنی اگر شما هرروز یک ساعت و همسر شما چهار ساعت تلویزیون می‌بینند قطعا آن که کمتر مشاهده می‌کند راحت‌تر می‌تواند آن را کنار بگذارد. روان‌شناسان می‌گویند بچه‌های دبستانی در روز یک ساعت و بچه‌های دبیرستانی دوساعت آماده دریافت اطلاعات مفید را دارند، حالا اگر این ساعت‌ها در اختیار رسانه قرار گیرد زمانی برای گرفتن اطلاعات مفید باقی نمی‌ماند.

_____________________________________

منبع:بشقاب های سمی،حسین امانلو،ص277-276

 نظر دهید »

استفاده ی علمی از ماهواره!

27 اسفند 1395 توسط زهرا

برخی ادعا می‌کنند کاربردهای علمی مثل برنامه‌های پزشکی، مستند حیات وحش، نظریه‌پردازی و غیره…موجب رجوع و گرایش به ماهواره است.
در پاسخ باید گفت:اولا، مگر یک شخص چقدر اشباع‌شدگی علمی پیدا کرده که کتب علمی ، اینترنت و سایر منابع علمی جواب‌گوی نیاز‌های علمی او نبوده که به سمت ماهواره رفته؟ثانیا، در صورت صحت فرض پیشین، آیا می‌توان از سایر آسیب‌های ماهواره مصون مانده و فقط استفاده‌ی علمی کرد؟ ثالثا، هیچوقت گوش کردن و تماشای برنامه‌های علمی نمی‌تواند مثل مطالعه و تحقیق اثرگذار و نتیجه‌بخش باشد.بهترین راه افزایش قدرت علمی، مطالعه و تحقیق است نه گوش کردن و مشاهده‌ی بصری.
پس ضرر ناشی از برنامه‌های ماهواره‌ای آنقدر فراوان است که تقریبا نمی‌توان هیچ سودی از برنامه‌های علمی ماهواره در قبال آن متصور شد

________________________________________

منبع:بشقاب های سمی،حسین امانلو،ص228

 1 نظر

طب ماهواره ای

21 بهمن 1395 توسط زهرا

طب ماهواره‌ای از طریق ماهواره و توسط شبکه‌ای در هم تنیده از افراد مختلف که گاها در نقش پزشک ظاهر می‌شوند، ارائه می گردد.این طب، واقعی، علمی و آکادمیک نیست،بلکه طبی مبتذل، مبتنی بر دروغ‌گویی و عوام‌فریبانه است. بسیاری از افرادی که خود را پزشک معرفی می‌کنند،اگر هم پزشک باشند،از حوزه‌ی طبابت دور شده‌اند و به تجارت و برنامه‌سازی روی آورده‌اند و دربرنامه‌ها و تبلیغات خود ادعاهایی را مطرح می‌کنند که غیر واقعی ، غیرعلمی، فریبکارانه و برخلاف موازین پزشکی است.این پزشکان را هم در اصطلاح پزشک ماهواره‌ای می‌گویند.واقعیت حاکی از آن است که دربسیاری از موارد، سوابق علمی و تحصیلی پزشکان ماهواره‌ای نامعلوم است.مدارک تحصیلی ،نوع تخصص، اسم دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شده‌اندو محل کار رانمی‌توان در روی صفحه‌ی تلویزیون مشاهده کرد. به عنوان مثال، یک نفر مبتلا به دیابت است و تحت تاثیر تبلیغات ماهواره‌ای ،داروی اصلی دیابت یا همان انسولین را کنار می‌گذارد وبه جای آن، فلان داروی مکمل را مدتها مصرف می‌کند ودراین مدت دیابت وی کنترل نشده باقی می‌ماندو زمانی متوجه اشتباه خود می‌شود که دیگر دیر شده است ودیابت عوارض تمام عیار خود را بجای گذاشته است.این از نتایج نسخه پیچی طب ماهواره‌ای و پشت صفحه تلویزیون است.فاجعه‌ی بزرگتر را ما ازبیمارانی می‌شنویم که از طریق ماهواره، با فلان جراح آشنا شده وبه امید درمان ویا دست‌یابی به رویاهای خود،راهی کشور همسایه شده‌اند وتحت عمل جراحی قرارگرفته‌اند،تعداد قابل توجهی از آن‌ها بعد از مراجعت به ایران یا دچار عوارض شدید شده‌اند و یا مشکلشان حل نشده‌است و اکنون نیز به پزشک مذکور دسترسی ندارند.نکته‌ی بسیار مهم و درخور تامل این است که از طریق ماهواره، تلویزیون،رادیو،اینترنت و روزنامه و غیره نمی‌توان ونباید برای مخاطب نسخه نوشت.این همان کاری است که طب ماهواره‌ای انجام می‌دهد. طب ماهواره‌ای عبارت از خود درمانی از طریق یک شماره تلفن است که روی صفحه‌ی تلویزیون دیده‌ایم و دریافت دارو توسط یک پیک موتوری است. باید به خاطر داشته‌باشیم اگر دچار عوارض آن دارو یا آن دستگاه شویم، آیا می‌توانیم ردپای آن پیک موتوری یا آن شماره تلفن را پیدا کنیم؟در اکثرموارد این تلفن‌ها یا قطع است ویا واگذار شده‌اند.حجم انبوه تبلیغات روی دسته‌ای از محصولات متمرکز هستند که بیشترین عاید اقتصادی را دارند ولی از نظر علمی پوچ است.
در راس این محصولات، کالاهای جنسی (دارو،مکمل‌ها،دستگاه‌هاو غیره)قرار دارند.تبلیغات کالاهای جنسی از طریق ماهواره یک تجارت چندصد میلیارد دلاری در سطح جهان است.

_______________________________

منبع:بشقاب های سمی،حسین امانلو،صص197-195

 نظر دهید »

ماهواره برای دیدن شبکه های استانی

15 بهمن 1395 توسط زهرا

برخی ادعا می‌کنند از آنتن‌های ماهواره و گیرنده‌ها استفاده می‌کنند برای آنکه شبکه‌های استانی را دریافت کنند و استفاده از شبکه‌های خارجی ندارند.                                                                                                                                                                                  در پاسخ به این دلیل باید گفت چه تضمینی وجود دارد که شما و اطرافیانتان هیچ‌وقت تمایل به شبکه‌های دیگر پیدا نکنید و زرق و برق و جذابیتهای کاذب برنامه‌های شبکه‌های خارجی شما راجذب نکند.ضمن اینکه در تلویزیون خودمان ساعاتی به پخش شبکه‌های استانی اختصاص داده شده وگلچین برنامه‌های استانی در آن پخش می‌شود.

براساس نظرسنجی انجام شده در سال 1393،دیدن شبکه های استانی بهانه‌ای بیش نیست.

_______________________________

منبع:بشقاب های سمی،حسین امانلو،ص 226-225

 2 نظر

کپی وذخیره از ماهواره

25 دی 1395 توسط زهرا

مغز ما علاقه‌ی زیادی به تحلیل و ذخیره‌ی اطلاعات به صورت بصری (مشاهده ی تصاویر)دارد. حتی ارتباط میان اشیا و اطلاعات را به شکل بصری ذخیره می‌کند نه لغوی.برای مثال به سه لغت مداد، تلفن و تلویزیون فکر کنید،چه چیزی اول به ذهنتان می‌آید؟ آیا به حروف تشکیل دهنده‌ی این لغات فکر می‌کنید یا به شکل فیزیکی آن‌ها؟پس همانطور که مشاهده می‌کنید درک و یادگیری صورت فیزیکی و بصری داده‌ها و اطلاعات(عکسها،تصاویر،فیلم‌ها) برای مغز ما به مراتب آسانتر از فهم شکل نوشتاری آنها است.

واین همان چیزی است که صاحبان رسانه‌های بزرگ مثل تلویزیون و ماهواره ودیگر رسانه‌های بصری به آن پی برده و در غفلت کامل دیگران با دقت و جدیت کامل برای رسیدن به اهداف پلید و شوم خود سعی در استفاده از آن می‌کنند و با علم به اینکه بین قوه‌ی بینایی و شنوایی رابطه‌ای بس نزدیک وجود داردو یکبار دیدن هر تصویر برای بیننده برابر با شنیدن 1000کلمه درباره‌ی آن شیء رویت شده می‌باشد و یا اینکه ماندگاری تصویر مستهجن در ذهن کودکان 17 روز می‌باشد؛یعنی با دیدن تصاویر مستهجن در فیلم‌ها، سریال‌ها، تبلیغات ویا در زیرنویس‌های برنامه‌های ماهواره‌ای که خانواده‌های ما ناخواسته فرزندان خود را درمعرض آن قرار می‌دهند و بعضاٌ چند ثانیه بیشتر نیست اما پی در پی و حساب شده تکرار می‌شود اثرات مخرب و ویرانگری در ذهن کودکان گذاشته که نه تنها تا سالیان سال از ذهن آن‌ها پاک نخواهد شد بلکه همین تصاویر در ذهن آن‌ها مثل سنگ‌نوشته‌ها حک خواهد شد و بدتر از همه اینکه همین تصاویر حک شده در ذهن کودکان، تصاویر ذهنی آن‌ها را تشکیل خواهد داد و در ضمیر ناخودآگاه انسان بایگانی می‌گردد و تمام شئون زندگی آن‌ها را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

ناخودآگاه شما موجب می‌شود همه‌ی گفته‌ها و اعمالتان،مطابق با الگویی انجام پذیرد که با تصویر ذهنی و باورهای زیربنایی شما هماهنگ است.ذهن ناخودآگاه شما بسته به اینکه چگونه آن را برنامه‌ریزی کنید،می‌تواندشما را به پیش بردو یا از پیشرفت بازدارد.

_____________________________

منبع:بشقاب های سمی، حسین امانلو،ص279-280،

 2 نظر
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

کاربران آنلاین

  • نورفشان
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس